Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Cap a la interdisciplinarietat en la fisioteràpia esportiva

Arriba la IV Jornada de Fisioteràpia de l’Esport, una de les més esperades per les persones que es dediquen aquest àmbit tan reconegut i conegut de la nostra pràctica professional. Molts dels que hem estudiat fisioteràpia, hem vist la fisioteràpia de l’esport com un gran aparador per a la nostra professió. I és que cada vegada més, la fisioteràpia és més essencial per aconseguir resultats òptims en la pràctica esportiva. Sens dubte, és un camp que ha evolucionat molt en els últims anys i la integració dels i de les fisioterapeutes en els equips professionals s’ha mostrat essencial per millorar el rendiment en esports individuals i col·lectius.

Per aquest motiu, aquesta Jornada tindrà dos grans eixos: la importància de la interdisciplinarietat com a part fonamental de l’èxit en l’àmbit de l’esport i les lesions musculars i, específicament del soli, que molt sovint suposen un repte en el seu abordatge.

Aquesta Jornada pretén ser el punt de trobada de les i els fisioterapeutes que es dediquen a l’àmbit de la fisioteràpia esportiva, un espai per compartir experiències, opinar i debatre les millors opcions terapèutiques des d’un punt de vista interdisciplinari i fonamentat en la millor evidència científica com a única forma d’avançar en l’exercici de la nostra professió.

Us hi esperem!!!!

 

Ramon Aiguadé Aiguadé

Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé